Loading color scheme

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα σε ότι αναλαμβάνουμε. Οδηγός μας η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στις απαιτήσεις των πελατών μας. Γνωρίζοντας ότι ειδικά η αγορά κατοικίας είναι απόφαση ζωής και με γνώμονα αυτό, ενεργούμε με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Η ραγδαία ανάπτυξή μας τα τελευταία χρόνια βασίστηκε στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών μας, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε και στην άρτια οργανωτική μας λειτουργία. Τα έργα που έχουμε κατασκευάσει σε διάφορους τομείς (μεζονέτες, συγκροτήματα κατοικιών (Ερκειάδες, Πανόραμα , διαμερίσματα, καταστήματα κ.α.) στην Κατερίνη, Λεπτοκαρυά ,Λιτόχωρο και άλλες περιοχές, αποκαλύπτουν το παρελθόν μας και είναι ενδεικτικά της ποιότητας, της μεθόδου και του απόλυτα επαγγελματικού τρόπου που ακολουθούμε προκειμένου να κάνουμε πραγματικότητα τα σχέδιά σας! Οι πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Φροντίζουμε πάντα τα κοστολόγια των υπηρεσιών που προσφέρουμε να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς χωρίς έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Όλη η ομάδα των συνεργατών μας αποτελείται από έμπειρα άτομα, με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και τεχνογνωσία. Όλοι τους είναι εκπαιδευμένοι στη χρήση των νεότερων τεχνικών στον κατασκευαστικό τομέα.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Για επείγοντα ζητήματα επικοινωνήστε μαζί μας για να διεκπεραιώσουμε την υπόθεσή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα άπτεται των υπηρεσιών μας.

Σωκράτης Κωνσταντίνου

ΙΔΡΥΤΗΣ

Ο κ. Κωνσταντίνου είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1998, τότε όταν το να υλοποιήσεις τις ιδέες σου δεν ήταν τόσο εύκολο όσο είναι σήμερα. Ο κ. Κωνσταντίνου είναι ο ιδρυτής της εταιρείας.

ΜΑΡΙΑΝNΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ι.Ε.Κ.

Γεννήθηκα, ζώ και εργάζομαι στην Κατερίνη. Αποφοίτησα από Τεχνικό Λύκειο με ειδικότητα στην Υποστήριξη Συστημάτων - Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών. Έπειτα φοίτησα στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. Τριανδρία Θεσ/νικης ως Τεχνικός Τοπογραφικών Εφαρμογών και έκτοτε εργάζομαι στην Τεχνική Εταιρεία Μελετών-Κατασκευών «KONSTANTINOU SOKRATIS» με έδρα την Κατερίνη. Είμαι ένα οργανωτικό, πειθαρχημένο, πρόθυμο και φιλότιμο άτομο που αγαπάει τη δουλειά του. 

Δημήτρης Μιχαηλίδης

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Γεννήθηκα στην Γερμανία το 1993, μεγάλωσα και ζω στην Κατερίνη από το 1999. Σπούδασα στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα Σερρών το έτος 2012 έως το 2018 και αποφοίτησα ως «Πτυχιούχος Μηχανικός Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας». Εργάζομαι έχοντας επιχειρηματική ικανότητα καλές επικοινωνιακές και προωθητικές δεξιότητες, ευστροφία, κριτική ικανότητα, πολύ καλή αντίληψη του χώρου και του όγκου, τεχνική αντίληψη, δυνατότητα επιλογής μεταξύ εναλλακτικών λύσεων, μαθηματική και υπολογιστική ικανότητα. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον πελάτη, αναλαμβάνει την ανεύρεση κατάλληλου οικοπέδου για λογαριασμό του, έκδοση της οικοδομικής αδείας (για οποιαδήποτε χρήση) και κατασκευή του κτιρίου.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με όλες τις απαραίτητες ειδικότητες μηχανικών και μετά από προσωπική συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την οριστική μελέτη, την έκδοση της Οικοδομικής Αδείας και τέλος την επισταμένη επίβλεψή της.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων βάσει προδιαγραφών και σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία για κάθε κατηγορία.

Είναι ένας καταπληκτικός και αξιόπιστος κατασκευαστής!
Michael Russo
Άψογος κατασκευαστής! Αξιόπιστη τεχνική εταιρεία με προσιτές τιμές! Συνέπεια στη κατασκευή και στο χρόνο παράδοσης!
Εμμανουήλ Κοπανάς